Utleie store Bergan kirkesenter

Informasjons vedrørende leie av Store Bergan kirkesenter.

Store Bergan kirkesenter er enkelt å leie til ulike arrangementer. Barnebursdag, jubileer, årsmøter, dåp og bryllup. Se priser og kontaktinfo nederst i artikkelen. Vi disponerer ca 70 stoler med tilhørende bord. I tillegg har vi en liten kafé-avdeling med bord og stoler for 30 personer. Det finnes dekketøy til ca 70 personer. Tallerkener er ensfarget hvite, av glass finnes stettglass og vannglass. I skuffene på kjøkkenet finnes normalt stålbestikk. Kirkesenteret er godt tilrettelagt for handicappede og barnevogner, med eget toalett og stellerom. Kirkesenteret har også 2-3 dusjer. Det er tilgang til internett via kabel i kafeen/garderobe. Leietakere kan gjerne benytte dette om de har med egen pc. Ønsker man tilgang til lydanlegget i hovedsalen benyttes skapet i kafeen. Bruk samme nøkkel som til inngangsdøra. I lydskapet kan man enkelt koble til mobil, pc eller annen musikkavspillingsenhet via en minijack-kabel til lydanlegget i salen. Du finner også mikrofon i lydskapet. Ønsker du tilgang til internett finnes det kontakt via kabel i lydskapet. Ta i så fall med egen pc.

Vi opplever at noen av leietakerne ikke synes kirkesenteret er godt nok rengjort. Det jobbes kontinuerlig med det. Kirkesenteret er ikke er profesjonelt utleielokaler, og derfor kan vi heller ikke holde like høy standard til en hver tid. Kirkesenteret vaskes av profesjonelle 2 ganger per uke. Alle som bruker huset skal rydde og vaske etter seg. I kafeen finner du døra til vaskekottet med mopper mm. Husk på å forlat lokalene, slik du selv ønsker å finne dem.

Det er ikke lov å nyte alkohol på Store Bergan Kirkesenter, og vi ber om at forbudet respekteres også ved utleie.

Leie skal forhåndsbetaltes til Kirkesenterets konto: 1503 23 80430! Nøkkel hentes i Kulturbarnehagen Noahs Ark vegg i vegg med Kirkesenteret i Teksleåsen 3. Henvend deg på avdelingen eller styrets kontor. Åpent mandag til fredag til ca. 16.30

Utleiepriser:

Mandag til torsdag fra klokka 16.00 - 500 kr

Fredager og halv dag helg - 650 kr

Lørdag og søndag frem til 15.00 eller fra 15.00 - 650 kr

Hel lørdag eller hel søndag - 1300 kr

Hel dag med forberedelse fra kl 15.00 dagen før - 1950 kr

Hel helg inkl fre-søn 2600,-

Alle leietakere vasker og rydder etter seg. I bursdager for ungdom opp til 18, skal det være voksne vakter til stede.

Leie/booking: Ta kontakt med Kulturbarnehagen Noahs Ark. Mail: sbksutleie@gmail.com Henvendelser ønskes primært på mail og det forventes svar i løpet av kvelden. På dagtid er det mye aktivitet i barnehagen, og det kan være litt vanskelig å booke. Tlf til kontor/styrer i barnehagen er: 33 44 52 70/ 40 10 15 61. Styrer i barnehagen er Heidi Ferrandi.

Veibeskrivelse: Store Bergan kirkesenter har adresse Teksleåsen 3, 3231 Sandefjord. Kjør RV 303 sørover fra Sandefjord mot Larvik. Etter ca 5 km kommer man til en rundkjøring ved Menybutikken. Fortsett rett fram på RV 303. Etter ca 300 meter tar man avkjørselen inn til høyre. (Andre vei til høyre etter rundkjøringen) Ta umiddelbart avkjørsel inn til høyre igjen. Parkering på høyre hånd, evt på toppen av bakken foran Kirkesenteret og Kulturbarnehagen Noahs Ark.