Konfirmasjon

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig.

Konfirmantpåmelding

Alle er velkommen til konfirmasjon i kirken!

Både du som tror, tviler, er usikker, ikke tror, ikke har tenkt på sånt før eller er nysgjerrig er velkommen som konfirmant. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre – uansett hvilket utgangspunkt du har. Som konfirmant får du mange nye opplevelser, og du får lære mer om Gud og deg selv.

Å være døpt er en forutsetning for å delta i selve konfirmasjonsgudstjenesten, men alle kan delta i konfirmasjonstiden i Den norske kirke. Konfirmasjon og dåp henger sammen. Derfor blir mange unge døpt i løpet av konfirmasjonstiden. Sandefjord menighet sender ut informasjon i posten om påmelding og opplegg.

Hvorfor du bør velge konfirmasjon og mange andre spørsmål finner du svar på her: Sandefjord kirkelige fellesråd - info om konfirmasjon

I Sandefjord menighet er det konfirmasjon første helgen i juni. Det er konfirmasjon både på lørdag og på søndag.

I 2022 er det konfirmasjon 4. og 5. juni.
I 2023 er det konfirmasjon 3. og 4. juni.